boy-932874_1280.jpg

Mijn grote ‘kleine’ vriend ………

Mijn grote ‘kleine’ vriend ……

De afgelopen jaren heb ik me voortdurend afgevraagd wat er in dat hoofdje van je omgaat. Daarbij voelde ik je terugkerende innerlijke strijd en frustraties. Het besef dat ik je niet altijd heb kunnen helpen steekt en maakt me soms verdrietig.

Je bent alweer 8 jaar mooie vent en de kogel is nu eindelijk door de kerk. Opgelucht? Daar kan ik eigenlijk geen goed antwoord op geven. Ik had het uiteraard graag anders voor je gezien maar ik realiseer me ook dat dit niet het einde van de wereld is………

Het is juist ons begin! We gaan starten met de wetenschap dat de toekomst alleen nog maar beter voor je zal gaan worden.

Blijkbaar ben je “anders” dan de meeste anderen. Dat het helemaal niks met me doet is gelogen maar dan niet omdat ik me zou schamen voor de omgeving of dat ik aan familie en vrienden moet uitleggen wat het precies is maar vooral omdat ik hoop dat er geen obstakels zullen zijn op het pad naar de rest van je leven.

We hebben de laatste jaren toch wel lastige momenten meegemaakt maar papa en mama hebben altijd geprobeerd naar je te luisteren en hierin ook geprobeerd de juiste keuzes te maken. Een ding is wel zeker we hebben je overspoelt met liefde.
Autisme, het is een rotwoord maar daar gaan we mee dealen.

Dex, we gaan er iets van maken….Papa en mama gaan je helpen om alle obstakels te overwinnen. Wanneer je iets niet kunt, dan ben ik er en dan doen we het samen. Word je niet begrepen? Ik begrijp jou altijd en wanneer het even tegenzit dan krijg jij al mijn liefde en dat dan voor de rest van je leven.

Je moet weten dat papa trots op jou en Raf is. Jullie zijn mijn beste maatjes en met jullie kan ik de hele wereld aan.

Tot de maan en terug…. mijn grote ‘kleine’ vriend!
Dikke kus papa!

KOEKIE Autisme Poster en uitdeel kaarten voor meer kennis en begrip voor autisme! Om op te hangen op scholen, thuis, bij verenigingen, in wachtkamers of uit te delen aan vrienden en familie

Klik hier voor meer info!

 

WhatsApp Coaching voor persoonlijke vragen!

Heb je na het lezen van de informatie op de website nog een persoonlijke vraag? Ik (Jonneke Koekhoven) maak graag tijd om samen dieper in te gaan op een situatie. Kijk voor meer informatie op de pagina over WhatsApp Coaching!

KOEKIE Autisme BegeleidingMijn grote ‘kleine’ vriend ………

Join the conversation

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord met het privacybeleid van KOEKIE Autisme Begeleiding