Online KOEKIE Cursus 'Autisme en Diagnose'

Voor ouders die in het afgelopen jaar de diagnose autisme hebben gekregen voor hun kind.

DiagnoseLieve ouder, heeft jouw zoon of dochter het afgelopen jaar de diagnose autisme gekregen?
Download en lees, voordat je verder gaat, eerst even deze brief die wij aan jou hebben geschreven.

 

💙💚

Klik op onderstaande link om de brief op je mobiel te lezen:

Brief aan ouders van kinderen die nog niet zo lang de diagnose autisme hebben

Klik op onderstaande link om de brief op de computer te lezen:

Brief aan ouders van kinderen die nog niet zo lang de diagnose autisme hebben

 💙💚

 

DE BASIS VAN WAT JE MOET WETEN ALS JOUW KIND DE DIAGNOSE AUTISME HEEFT

Heb je in het afgelopen jaar de diagnose autisme voor jouw zoon of dochter gekregen en weet je nog weinig over de ‘wereld van autisme’? Of heeft jouw kind al langer de diagnose, maar loop je nog regelmatig tegen de volgende knelpunten aan:

→ Zoek je een duidelijke uitleg over wat autisme is en wil je weten welke verschillende theorieën over hoe autisme in het brein werkt er zijn?

→ Wil je weten hoe je autisme op een eenvoudige manier kunt uitleggen aan je kind en je omgeving? En lezen hoe andere ouders dat doen/ hebben gedaan?

→ Wil je een praktisch overzicht van diverse verschillende vormen van hulp en ondersteuning zodat je hier niet het internet voor hoeft af te struinen of afhankelijk te zijn van anderen?

→ Zoek je naar acceptatie voor jezelf, partner of broertje/ zusje dat je kind autisme heeft? En hoe je dat een plek kunt geven naast jouw eigen persoonlijkheid, wensen en verlangens?

Sta je jezelf toe dat je verdriet en emoties over jouw kind met autisme er mogen zijn?

→ Wil je meer inzicht in je eigen gevoelens rondom het feit dat je kind autisme heeft?

→ Zoek je praktische tips om direct thuis toe te passen en uit te proberen?

 

Zoek dan niet verder. Wij kunnen jou helpen! De antwoorden op deze vragen, en nog veel meer informatie en praktische tools voor jou als ouder hebben wij voor je gebundeld in één online KOEKIE cursus:

 

‘Autisme en Diagnose’


Deze online cursus vertelt je de basis van wat je moet weten als je kind de diagnose autisme heeft:

 • Je krijgt een uitleg over wat autisme is: de meest voorkomende theorieën die er zijn over autisme komen aan bod
 • Je leert hoe je autisme het beste kunt uitleggen aan je kind en aan de omgeving
 • Je krijgt een overzicht van waar je terecht kunt voor ondersteuning voor jouw kind
 • Je komt erachter welke vormen van hulpverlening er zijn
 • Je krijgt uitleg over alle (financiële) mogelijkheden en regelzaken die nodig zijn
 • Je leert hoe je in verbinding blijft met jouw kind, ook al zijn/ denken jullie heel anders
 • Je wordt uitgedaagd om je communicatie met je kind te verbeteren
 • Je krijgt tools om adequaat om te gaan met de verschillende emoties van je kind: boosheid, starheid, verdriet, onbegrip etc.
 • Je krijgt tools om het autisme een plekje te kunnen geven in jullie gezinsleven, zodat er balans is en iedereen binnen het gezin gezien wordt
 • Je krijgt praktische tips die je thuis kunt uitproberen
 • Je krijgt voorbeelden van casussen met theoretische en praktische uitleg die je inzicht geven hoe je bepaalde (lastige) situaties met jouw kind kunt aanpakken

Heb jij soms het gevoel dat je op de verkeerde weg zit, de verkeerde aanpak kiest of veel fouten maakt? Voel je je daar schuldig over en denk je dat je tekortschiet als ouder van een kwetsbaar kind? Bijna alle ouders twijfelen wel eens aan zichzelf. Dat is ook niet gek want opvoeden moet je leren en leren doe je door fouten te maken. Door je fouten te zien, te evalueren en met anderen te bespreken zet je ze om in uitdagingen en weet je in een volgende vergelijkbare situatie veel beter hoe het wél werkt voor jou en jouw kind.

Het feit dat je geïnteresseerd bent in deze cursus betekent al dat je het beste wilt voor je kind en dat je inziet dat je nog dingen bij kunt leren.

Door deel te nemen aan de cursus neem je even écht de tijd om stil te staan bij jezelf en jouw zoon/dochter en jullie interactie.

Zo kunnen jullie met elkaar op weg naar meer balans in het gezin.


KLIK HIER OM EEN GRATIS PROEFLES TE MAKEN

Herken jij deze zorgen en frustraties?

Via de mail kregen we deze vragen van ouders:

 • Wat moet ik allemaal regelen nu mijn kind de diagnose autisme heeft?
 • Ben ik wel een goede moeder of vader?
 • Anderen begrijpen niet hoe het er echt aan toe gaat bij ons thuis;
 • Ben ik de enige ouder die het zo lastig heeft?
 • Hoe doen andere ouders dit?
 • Is mijn kind wel gelukkig op school?
 • Waarom werd mijn kind opeens zo boos of verdrietig?
 • Er zijn te weinig momenten dat mijn kind en ik samen kunnen genieten;
 • Mensen om me heen begrijpen mijn kind niet;
 • Wat is de beste hulpverlening voor mijn kind?
 • Ik maak me zorgen over mijn andere kind(eren); krijgen zij wel genoeg aandacht?
 • Hoe krijg ik nou voor elkaar dat mijn kind naar me luistert?
 • Er zijn veel conflicten met broertjes en zusjes;
 • Ik ben zo moe, ik wil ook een keer rust, wanneer ben ik nou eens aan de beurt?
 • Ik weet niet zo goed hoe ik duidelijk kan uitleggen aan anderen wat autisme is?
 • Ik reageer niet altijd zoals ik zou willen reageren en dat geeft een rotgevoel;

 

Herkenbaar?

Maar vooral!

Zoek je (h)erkenning van andere ouders? Wil jij je zeker voelen als ouder? Wil je weten waar je terecht kunt voor zorg? Wil je weten hoe je jouw kind het beste kunt helpen?

Je bent echt niet de enige! 

Er hebben al meer dan 100 mensen aangegeven dat ze meer informatie willen over deze cursus en dat betekent dat er toch nog veel onzekerheden en twijfels zijn. Wanneer je kind een diagnose krijgt, kan het voelen dat je er als ouders alleen voor staat. Als dat herkenbaar is, kan deze cursus veel voor jou betekenen.

Marleen schreef als ervaringsdeskundige een mooie blogreeks over het traject van vermoedens, diagnose en haar eigen proces. Lees hier haar blogs!

“Sinds zijn geboorte wist ik eigenlijk al dat er iets anders was, maar ik wist niet veel over autisme. Toen hij naar het kinderdagverblijf ging, kreeg ik hulp van de leidsters daar. Sinds zijn derde hebben er verschillende onderzoeken plaatsgevonden. Hij is nu 6 en we hebben sinds een paar maanden eindelijk de diagnose autisme gekregen voor hem. Ik ben opgelucht, want het voelt alsof we nu verder kunnen gaan kijken en hem gericht kunnen gaan helpen. Ik heb alleen zoveel vragen… ik ken verder ook geen andere ouders die een kind met autisme hebben. Ik zou het fijn vinden als ik in contact kan komen met andere ouders. Ook zou ik graag willen weten waar ik terecht kan voor goede hulp en hoe we aan onze zoon kunnen vertellen wat autisme is.”

José M.

De onderwerpen van de cursus

Thema 1

Jij en het ouderschap

In het eerste thema ga je vooral met jezelf aan de slag. Je krijgt inzicht in de verwachtingen die je van tevoren had over het ouderschap en wat het met je deed toen je kind zich anders leek te ontwikkelen. We staan stil bij de thema’s kwetsbaarheid en verbinding met anderen. Daarnaast maak je een balans activiteitenlijst voor jezelf, waardoor je meer inzicht krijgt hoeveel balans er op dit moment is in jouw leven.


Thema 2

Wat is autisme en hoe uit zich dat bij mijn kind?

Je leert verschillende theorieën en opvattingen over autisme. Je krijgt informatie over de verschillende niveau’s van autisme. Je gaat aan het werk om jouw eigen kind met autisme te beschrijven.


Thema 3

Checklist: De diagnose; wat nu?

In dit thema komen alle (administratieve) regelzaken aan de orde: waar kan je terecht voor hulp, begeleiding en al je vragen? Welke soorten van begeleiding voor mijn kind zijn er en door wie wordt deze zorg betaald? We staan ook stil bij jouw rol als ouder in de begeleiding.


Thema 4

Hoe vertel je je kind en de omgeving over de diagnose?

Je krijgt tools hoe je je kind kan vertellen dat hij/ zij autisme heeft en wat dat betekent. Je krijgt meerdere tools aangereikt, zodat je een keuze kan maken welke je denkt dat het beste bij jouw kind past. Ook krijg je handvatten hoe jij en/ of je kind dit kan vertellen aan broertjes/  zusjes (brusjes), opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes etc.


Thema 5

Het belang van een sterk sociaal netwerk

Dit thema gaat over jou en jouw sociale netwerk. Wie staan er allemaal om jou heen? Aan wie besteed je te weinig aandacht en aan wie verlies je eigenlijk te veel waardevolle energie? Je krijgt inzicht in het belang van een waardevol sociaal netwerk door middel van een uitgebreide opdracht.


Thema 6

Verbinding en gezinsanalyse

Verbinding is de basis van alle gezonde interacties. Hoe vind je aansluiting bij je kind en blijf je met elkaar in verbinding? Hoe kom je na een ruzie weer in contact met je kind? In dit thema krijg je ook inzicht in hoe jullie gezinssysteem in elkaar zit: waar zit de kracht van jullie gezin en welke eventuele aanpassingen zijn er nog nodig?


Thema 7

Casussen, praktische tips en veelgestelde vragen

In dit thema komen de door ouders veelgestelde vragen over autisme aan bod, komen er casussen uit de praktijk voorbij en worden er diverse praktische tips en tools gegeven om thuis toe te passen. Hoe maak je een planning en gebruik je een planbord? Hoe kun je omgaan met een fikse boze bui? Hoe kun je regels scherper stellen, waardoor de kans groter is dat jouw kind zal luisteren?


Thema 8

Een handig overzicht

In dit thema zetten we alle stappen uit dit thema nog eens op een rij. Heb je alle stappen uit thema 1 t/m 7 doorlopen? Dan heb je een uitgebreid overzicht van alles dat komt kijken bij een diagnose autisme. Je stelt doelen voor de komende periode waar je mee verder gaat: de stappen die nog nodig zijn voor meer balans in jouw gezin.


Wat houdt de cursus in?

8 lessen met tekst en beeld

De cursus bestaat uit 8 lessen, ook wel thema’s genoemd, die je op je eigen moment kunt maken.

Opdrachten en Uitdagingen

Bij iedere les horen opdrachten en aan het eind van de les krijg je een uitdaging waar je verder mee aan de slag kunt.

Hand-Out

Bij iedere les hoort een overzicht van de belangrijkste punten uit de les van die week. Deze punten kun je terugvinden in je werkboek.

Werkboek

Je ontvangt het werkboek met opdrachten en overzichten in je mail.

Persoonlijk Support

Mogelijkheid om een coachingsgesprek bij te boeken voor persoonlijke vragen.

Heb je zin om deze leeruitdaging aan te gaan?

Na betaling ontvang je een mail ter bevestiging.

Autisme en Diagnose

140 Dat wordt €169,40 inclusief BTW

 • 8 Thema's over de diagnose autisme
 • Handout van de lessen
 • Werkboek met opdrachten en uitdagingen
 • Antwoord op persoonlijke vragen
 • Mogelijkheid tot het bijboeken van een persoonlijk coachingsgesprek
Ja! Ik doe mee!

Heb je interesse in de cursus, maar wil je nog even wachten met aanmelden en betalen? Vul hieronder jouw gegevens in zodat we je op de hoogte kunnen houden!

 

Ik ontvang graag de gratis ervaringsverhalen van Marleen over de diagnoseperiode van haar zoon en ik wil graag meer informatie ontvangen over de cursus Autisme en Diagnose.

dit veld niet invullen s.v.p.

Veel gestelde vragen over de cursus

Staat jouw vraag er niet bij? Je mag mij altijd mailen! jonneke@symptomen-autisme.nl

Hoeveel tijd moet ik aan deze cursus spenderen?

Het kost per les maximaal twee uur om de stof te bekijken, te beluisteren of te lezen. Daarnaast ontvang je ieder thema een challenge of opdracht waar je mee aan de slag zal gaan. De opdrachten kosten ook ongeveer een uur, maar dat hangt er natuurlijk ook helemaal vanaf hoeveel tijd je wilt investeren in jouw eigen leerproces. De challenges voor de week zijn vaardigheden die je in de praktijk gaat oefenen en toepassen. In het begin zal je jezelf nog erg bewust zijn van je handelen en kost dat wat meer tijd en energie dan wanneer je je de vaardigheden na een aantal weken eigen hebt gemaakt.

 

Hoe betaal ik en wat gebeurt er dan?

Je betaalt het totale bedrag in één keer. Wanneer je op de link klikt voor het betalen, zal er een overzichtsscherm openen met een formulier dat je moet invullen. Hierop komen de gegevens voor de factuur aan de orde. Je kunt veilig betalen via Ideal of bankcontact. Na betaling ontvang je een factuur.

 

Waarom zou ik deze cursus kiezen en niet een andere?

Misschien ken je KOEKIE al wat langer, maar misschien ben je helemaal nieuw op deze website. De stijl van KOEKIE is simpele, duidelijke uitleg zonder moeilijke woorden en theorieën, veel praktische tips en adviezen. Daarnaast zijn wij persoonlijk erg betrokken bij volgers en cursisten en sluiten wij graag precies aan bij de vragen die er spelen. Jonneke heeft inmiddels 14 jaar ervaring met het begeleiden van kinderen met autisme en hun ouders. Marleen voegt met haar ervaringsdeskundigheid en kennis een extra dimensie toe aan deze online cursus, omdat zij zich goed kan verplaatsen in de ouders omdat zij ook een kind heeft met autisme. Deze cursus zal er daarnaast voornamelijk voor zorgen dat je je als ouder zelfverzekerder voelt en dat je ook na de cursus, wanneer zich nieuwe situaties voordoen, weet op welke manier je het beste kunt reageren op de situatie.

 

Krijg ik een certificaat van de cursus?

Nee, er wordt achteraf geen certificaat van de cursus gegeven. Je doet de cursus als ouder vooral voor jezelf en jouw kind(eren). Uiteraard kun je met de factuur aantonen dat je de cursus hebt aangeschaft. Mocht je graag een bewijs van deelname ontvangen, mag je altijd een mail sturen naar jonneke@symptomen-autisme.nl.

 

Wat heb ik nodig voor deze cursus?

Je kunt de cursus volgen via een computer, op de Ipad of zelfs op een telefoon met internet. Wij raden aan om de cursus indien mogelijk te volgen op een computer. Het beste resultaat zul je behalen door de les te volgen op een rustige plek met weinig afleiding op een moment waarop je al je aandacht bij de les kan houden. Het werkboek dat je bij de cursus krijgt waar je alle opdrachten en challenges in maakt, kan je digitaal invullen en tussentijds opslaan. Ook is het fijn als je een printer hebt of ergens de opdrachten kunt printen, als je opdrachten liever op papier leest of maakt.

Is een online cursus wel veilig?

Ja, de cursus is veilig. Het betaalproces is beveiligd en jouw gegevens worden veilig opgeslagen en behandeld via de richtlijnen van de AVG. Alles hierover kun je teruglezen in de algemene voorwaarden en het privacystatement. Misschien ben je sceptisch over het volgen van deze online cursus. Als dat zo is, schroom dan niet om ons een mail (marleen@symptomen-autisme.nl) of een WhatsApp bericht (+31628315545) te sturen met jouw twijfels of vragen. Wij zullen je altijd persoonlijk antwoorden en waarschijnlijk kunnen wij je twijfels wegnemen.

 

Ik weet niet zeker of deze cursus wel bij mij past.

De cursus past bij je als:

 • Je in het afgelopen jaar een diagnose hebt gekregen voor jouw kind met autisme
 • Je je vaak geen raad weet in lastige situaties
 • Je je zorgen maakt om zijn / haar ontwikkeling
 • Je praktische tips wilt over waar je terecht kunt voor zorg
 • Je bereid bent geld, tijd en energie te investeren in meer kennis, zekerheid en gezelligheid
 • Je gemotiveerd bent om je in te zetten voor de ontwikkeling van je kind
 • Je je graag minder zorgen wilt maken over de ontwikkeling van je kind

 

 

Mijn partner en ik willen allebei graag meedoen met de cursus, hoe kunnen we dat aanpakken?

Wat geweldig dat jullie als ouders allebei tijd en energie willen investeren in de ontwikkeling van jullie puber met autisme! Dat willen wij alleen maar aanmoedigen, want samen met de neuzen in dezelfde richting staan is alleen maar bevorderlijk voor een fijne sfeer, minder stress en minder onzekerheid. Als jouw partner ook graag mee doet met de cursus, mag je na betaling een mail sturen naar jonneke@symptomen-autisme.nl en het mailadres van jouw partner doorgeven. We zullen hem / haar dan ook de lessen toesturen. De lessen en opdrachten kunnen jullie via dezelfde link volgen.

 

Ik heb langer dan een jaar geleden de diagnose autisme voor mijn kind gekregen. Is deze cursus dan ook nog interessant voor mij?

Dat zou heel goed kunnen! Als je je herkent in de vragen en knelpunten die op deze pagina beschreven worden, mag je je ook aanmelden voor de cursus! Ben je nog steeds opzoek naar antwoorden in de wereld van autisme en heb je behoefte aan contact met andere ouders waarvan hun kind het afgelopen jaar de diagnose heeft gekregen? Meld je dan gerust aan.

Hoe lang mag ik over de cursus doen?

Je krijgt zoveel tijd als je nodig hebt. Vanaf dat je het eerste thema in je mailbox ontvangt, kan je zelf kiezen wanneer je klaar bent voor het tweede thema. Daar kan een dag tussen zitten, een week, maar ook een maand. Je kan dus je eigen tempo bepalen. Ben je klaar met een thema? Dan kan je op de link in de mail klikken en dan sturen wij jou de volgende toe!

 

Welke resultaten mag ik verwachten?

In elk geval zul je je veel bewuster zijn van jouw eigen handelen en krijg je meer inzicht in het gedrag van jouw kind met autisme. Daarnaast krijg je een beter overzicht van de verschillende mogelijkheden met betrekking tot zorg. Ook weet je hoe je kunt omgaan met reacties vanuit je omgeving.  Daarnaast zorgen de opdrachten, tips en challenges ervoor dat je al heel snel resultaat zal zien bij jezelf en bij jouw kind. Uiteraard hangen alle resultaten af van jouw eigen inzet. Wij bieden theorie, opdrachten en tips aan en jij moet er zelf iets mee gaan doen!

 

Ik wil wel meedoen, maar vind het toch wel veel geld.

Misschien lijkt het bedrag van 140 euro veel geld, vooral omdat je het niet vergoed krijgt. De cursus bestaat uit 8 lessen, opdrachten, persoonlijke adviezen en een werkboek. Als je dit omrekent kom je uit op een bedrag van rond de 4,50 euro per uur. We proberen in de prijs rekening te houden met het feit dat je deze niet vergoed krijgt. Hoeveel geld wil je investeren in een fijne sfeer, een optimale ontwikkeling van jouw kind, meer kennis over zorg, meer zekerheid over je eigen handelen en een betere relatie met jouw kind met autisme? Welke andere uitgaven doe je om de sfeer in het gezin te verbeteren? Ga je wel eens samen naar de film, uit eten of zelfs een hele dag naar een pretpark of een weekend weg? Hoeveel geld geef je daar aan uit en hoeveel blijvende gezelligheid en verandering in het gedrag houd je daar aan over? Mocht je écht problemen hebben met de betaling maar wil je wel érg graag deelnemen, stuur dan een mail naar jonneke@symptomen-autisme.nl. Dan kijken we samen naar andere betaalopties.

OVER ONS!

Jonneke & Marleen

Mijn naam is Jonneke Koekhoven en ik ben al van jongs af aan gefascineerd door kinderen (later ook volwassenen) met autisme. Ik heb mijn studie pedagogiek afgerond en al vanaf vóór mijn studie werkte ik als persoonlijk begeleidster van kinderen en jongeren met autisme en hun ouders. Ik werk graag op mijn eigen manier waarbij ik volledig de mogelijkheid heb om aan te sluiten bij de behoeften van de kinderen. Daarom heb ik een aantal jaren geleden besloten voor mijzelf te beginnen en de begeleiding helemaal vorm te geven naar mijn eigen ideeën. Dat wil bijvoorbeeld zeggen: werken op abnormale tijden, werken op verschillende plekken (waar het op dat moment nodig is), flexibele werkafspraken, veel contact met ouders en kinderen wanneer ze dat nodig hebben en ruimte voor uitzonderingen! Naast de begeleiding wilde ik graag mijn kennis delen met ouders en begeleiders en daarom ben ik een blog gestart over autisme. De blogs worden door duizenden mensen gelezen. Ze zijn geschreven op de typische KOEKIE manier: simpel, duidelijk en praktisch! Ik ben een persoon die graag hard werkt, nieuwe dingen leert, out of the box denkt en doet en overal de positieve kant van ziet. Ik word gelukkig van kinderen en hun ouders helpen bij hun ontwikkeling. Naast het autisme en de kinderen is mijn passie reizen! Je kunt je dus wel voorstellen dat ik enorm heb genoten van mijn werkreis in 2017, waarbij ik in Indonesië KOEKIE tips ben gaan geven in een centrum voor kinderen met autisme. Ik hoop in de toekomst meerdere van dat soort ‘KOEKIE Around the globe’ projecten te mogen doen!

MARLEEN – Ervaringsdeskundige – Deelt graag haar kennis en ervaring met jullie!

Marleen GondelachMarleen is moeder van 2 jongens van 10 en 12 en de oudste heeft autisme. Zij heeft een turbulente periode achter de rug en kwam in een burn-out terecht. Een burn-out die begon vanuit de thuissituatie met haar kinderen: lange dagen vol met boze, lastig te hanteren buien van haar oudste zoon en ruzies tussen de beide broers onderling. Opladen lukte niet in de nacht doordat beide kinderen ook jarenlang slecht sliepen. Opladen lukte niet omdat ze door bleef gaan met alle regeldingen en aanpassingen thuis en in de omgeving om alles heel goed te regelen voor haar gezin. Ook kon ze lastig dealen gevoelens van schuldgevoel, falen, aangekeken worden op het gedrag van haar kinderen en dat geen enkele aanpak leek te werken.

De afgelopen jaren heeft zij het wiel grotendeels zelf uitgevonden en voelde zich vaak op zichzelf aangewezen. Zij leerde om te gaan met haar angsten en onzekerheden door veel te investeren in gesprekken met hulpverleners, zich goed in te lezen in autisme en gedrag en de vele tips die ze kreeg uit te proberen in de praktijk. Zo leerde zij zichzelf en haar kinderen steeds beter kennen en weet zij steeds beter een manier te vinden om meer balans te brengen binnen het gezin. En bovenal: er is weer meer ruimte voor plezier én voor haarzelf!

Alle energie en tijd die ze hierin heeft gestopt, wil ze anderen graag zoveel mogelijk besparen. Daardoor richtte zij begin 2018 een website op om andere ouders van informatie over autisme te kunnen voorzien en haar blogs te delen voor kennis en begrip.

Via haar website over autisme kwam ze begin 2018 in contact met Jonneke. Jonneke zocht hulp voor haar online werkzaamheden voor haar website en Facebookpagina van KOEKIE.

“Autisme is in de afgelopen jaren de rode draad in mijn leven geworden. Ik had al veel geleerd over autisme voordat ik Jonneke leerde kennen en paste al deze kennis in de praktijk toe en leerde mijn kind daardoor steeds beter kennen. Mijn zoon en ik zijn daardoor veel dichter bij elkaar gekomen. Ik wilde graag ook meer betekenen voor andere ouders, verzamelde veel informatie over autisme en schreef blogs over wat ik meemaakte thuis. In 2018 kwam ik in contact met Jonneke. Haar blik en haar visie gaven me veel energie en we raakten niet uitgesproken. Uiteindelijk besloten we onze kennis en ervaringsdeskundigheid te bundelen en samen de online cursus ‘Autisme en Diagnose’ te gaan ontwikkelen. Deze cursus geeft jou als ouder alle informatie en tips die ik in de loop der jaren heb verzameld en geeft mijn eigen ervaringen weer. Ik hoop andere gezinnen te kunnen helpen ook meer die balans te vinden. Tezamen met alle kennis en ervaring vanuit de begeleiding van kinderen met autisme en de praktijktips die Jonneke toevoegt, is het een zeer waardevolle cursus geworden, waar ik énorm trots op ben. Wat had ik deze training graag in de jaren na de diagnose gekregen en had mij dat een hoop tijd bespaard. Super dat Jonneke en ik andere ouders met deze cursus wel een goede basis kunnen geven. Want uiteindelijk, maak je deze reis door de wereld van autisme het beste samen”.  Marleen


KLIK HIER OM EEN GRATIS PROEFLES TE MAKEN

Heb je zin om deze leeruitdaging aan te gaan?

Na betaling ontvang je een mail ter bevestiging.

Autisme en Diagnose

140 Dat wordt €169,40 inclusief BTW

 • 8 Thema's over de pubertijd
 • Handout van de lessen
 • Werkboek met opdrachten en uitdagingen
 • Antwoord op persoonlijke vragen
 • Mogelijkheid tot het bijboeken van een persoonlijk coachingsgesprek
Ja! Ik doe mee!

Heb je interesse in de cursus, maar wil je nog even wachten met aanmelden en betalen? Vul hieronder jouw gegevens in zodat wij je op de hoogte kunnen houden!

 

Ik ontvang graag de gratis ervaringsverhalen van Marleen over de diagnoseperiode van haar zoon en ik wil graag meer informatie ontvangen over de cursus Autisme en Diagnose.

dit veld niet invullen s.v.p.

Blogreeks van Marleen

Over haar ervaringen met het krijgen van de diagnose voor haar kind met autisme

KOEKIE Autisme BegeleidingOnline KOEKIE cursus: Autisme en Diagnose