Autishop-3.jpg

Autishop | Materialen voor kinderen met autisme!

Autishop

Als ouder of begeleider van een kind met autisme vraag je je soms af of er voor een bepaalde situatie misschien handige materialen bestaan. Overal op internet kan je verschillende materialen voor kinderen met autisme vinden. Maar je vraagt je dan al snel af of dat product ook daadwerkelijk werkt, of de kwaliteit goed is en bovendien kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. KOEKIE heeft in samenwerking met Autishop.nl een overzicht gemaakt van de beste materialen voor kinderen met autisme!

In de afgelopen jaren ben ik erg veel leuke, handige en fijne producten tegen gekomen die bepaalde situaties makkelijker of leuker maken. Tijdens de begeleiding, tijdens beurzen, tijdens bezoeken aan scholen en bij instellingen of praktijken zag ik allerlei producten waarvan ik zeker weet dat meer mensen daar wat aan kunnen hebben.

Op de website van Autishop kun je zoeken per product maar je kunt ook zoeken op activiteit. Dat is erg handig, want op die manier kan je direct zien welke handige materialen er zijn voor een bepaalde activiteit. Een voorbeeld:

 

Concentreren

Soms vinden kinderen (met autisme) het moeilijk om zich te concentreren, in de klas, thuis tijdens het huiswerk maken of wanneer je als ouder, leerkracht of begeleider iets probeert uit te leggen aan het kind. Wist je dat er verschillende materialen zijn die ervoor kunnen zorgen dat een kind zich makkelijker kan concentreren en focussen? Op Autishop.nl vind je onder de categorieconcentreren bijvoorbeeld koptelefoons, tangles, wiebelkussens en study buddy’s.

 

Boekentip:


Autishop

Categorieën

Naast de categorie ‘Concentreren’ zijn er onder andere de volgende categorieën waar je in kunt zoeken:

De Autishop is constant in ontwikkeling en er worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd. We stellen het ook ontzettend op prijs als je het ons laat weten als je een product kent dat in het overzicht op Autishop past! In de KOEKIE blogs zal ik ook af en toe verwijzen naar materiaal dat te vinden is in de Autishop.

Autishop is een webwinkel met de beste materialen voor kinderen met autisme. Ben jij een leerkracht, ouder, begeleider of andere verzorger van een kind met autisme? Neem dan snel een kijkje in de autishop! Alle handige materialen bij elkaar op één website!

WhatsApp Coaching voor persoonlijke vragen

Heb je na het lezen van de informatie op de website nog een persoonlijke vraag? Ik maak graag tijd om samen dieper in te gaan op een situatie. Maak hier direct een afspraak. Kijk voor meer informatie op de pagina over WhatsApp Coaching!


Wat is voor jullie het beste, fijnste, of handigste ‘Autisme Materiaal’ dat jullie in huis hebben?

Laat het weten in een reactie!

KOEKIE Autisme BegeleidingAutishop | Materialen voor kinderen met autisme!

Join the conversation

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord met het privacybeleid van KOEKIE Autisme Begeleiding