Marleen Gondelach

Professional organizer en structuurcoach

Marleen Gondelach:

Ik ben moeder van 2 kinderen met autisme en met mijn eigen bedrijf Marleen Brengt Structuur help ik als professional organizer en structuurcoach anderen met het structuur aanbrengen in huis, hoofd en agenda.

Samen met Jonneke schreef ik de online cursus Autisme en Diagnose, waar – uiteraard gestructureerd 😊 – alle noodzakelijke informatie te vinden is die je als ouder graag zou willen weten als je kind (vermoedens van) autisme heeft. Hoe ik dat weet? Omdat ik ook zelf dat proces van twijfels, diagnosestelling en de hele periode rondom de diagnose heb meegemaakt.

Ik schrijf regelmatig artikelen voor KOEKIE. Die zijn allemaal op deze pagina te vinden.

Ook help ik Jonneke op de achtergrond met onder andere het beheer van haar website. Ik werk erg graag met Jonneke samen, vanwege haar expertise en vanwege Jonneke haar mindset.

Jonneke over Marleen:

Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar hulp bij je bedrijf betekent dat meestal dat je het zelf erg druk hebt en zoekt naar iemand die dat begrijpt en daar op inspeelt. Anticiperend, zelfstandig en initiatiefrijk zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Door de persoonlijke manier van werken in mijn bedrijf, vond ik het moeilijk om iemand te vinden waar ik taken aan over kon laten en daarom waren deze eigenschappen ook erg belangrijk voor mij.

Marleen toonde deze eigenschappen direct vanaf de eerste kennismaking. Ze is erg enthousiast en perfectionistisch en door de mooie resultaten die ze mij teruggeeft was bij mij al snel het vertrouwen gewekt! Ze doet wat je vraagt en komt als extraatje zelf ook met goede ideeën.

Ik ben blij dat ik Marleen heb leren kennen, zij verdiept zich goed en sluit perfect aan. Naast verschillende opdrachten voor KOEKIE hebben we inmiddels ook samen de cursus Autisme en Diagnose ontwikkeld. Marleen heeft tijdens deze samenwerking haar schrijftalent, organisatievermogen en ervaringsdeskundigheid met autisme kunnen bundelen met als resultaat een prachtige en waardevolle online cursus. Door haar input is de cursus een combinatie van kennis en ervaring geworden, erg interessant voor ouders die het diagnoseproces doorlopen.

Blog berichten geschreven door Marleen

Cursus 'Autisme en Diagnose'

Heb je interesse in meer informatie over de cursus ‘Autisme en Diagnose’ die is ontwikkeld door Jonneke en Marleen voor ouders van kinderen die de afgelopen periode de diagnose autisme hebben gekregen? Meld je aan via onderstaand formulier en ontvang updates en gratis inspirerende tips over autisme in je mail. 

Ja! Stuur mij een jaar lang elke week een bruikbare tip en houd me vrijblijvend op de hoogte over de cursus Autisme en Diagnose!

dit veld niet invullen s.v.p.

KOEKIE Autisme BegeleidingMarleen Gondelach