Schermafbeelding-2023-01-07-om-11.44.32.png

Lieve Livs Leven – Michiel Peereboom

Lieve Livs Leven

“Liv van elf heeft autisme en filmt alles en iedereen om zich heen met de telefoon die ze van haar moeder heeft gekregen. Op haar verjaardag moet ze van haar vader normaal doen, maar daar heeft ze dus even helemaal geen zin in. Doe lekker zelf normaal…”

Wow, vanochtend zag ik dit filmpje van Lieve Livs Leven en ik denk dat het voor heel veel mensen herkenbaar is. Het is een pilot van de ZAPP contest 2023 en als dit filmpje wint, mag de serie verder ontwikkeld worden. Michiel is de regisseur Γ©n vader van Liv, hij speelt in de serie ook zelf de rol van vader. Michiel en zijn dochter hebben beiden autisme en met deze serie willen ze laten zien hoe het gezinsleven met autisme eruit kan zien. Uiteraard uit autisme zich bij iedereen anders en is niet alles overal hetzelfde, maar dit filmpje geeft een prachtig voorbeeld van het leven met een slim meisje met autisme.

Door het filmpje van Lieve Livs Leven te bekijken, te liken en er positief op te reageren via Youtube, is er meer kans dat ze van deze pilot een hele serie mogen maken! Even doen dus!!Β 

Via deze link kun je een interview lezen met Michiel Peereboom!Β 

 

Boekentip:

Online cursus: Ik heb in 2022 een online cursus geschreven over autisme bij meisjes, waarin heel veel interessante onderwerpen over autisme bij meisjes met een gemiddeld tot hoog IQ worden behandeld. Wil je op de hoogte blijven en meer informatie ontvangen? Laat hieronder dan even je e-mailadres achter, zodat ik je wat informatie kan toesturen!

Ik wil graag meer informatie ontvangen over de cursus Autisme bij Meisjes! Houd me vrijblijvend op de hoogte.

dit veld niet invullen s.v.p.

KOEKIE Autisme Poster en uitdeel kaarten voor meer kennis en begrip voor autisme! Om op te hangen op scholen, thuis, bij verenigingen, in wachtkamers of om uit te delen aan vrienden en familie

Klik hier voor meer info!

 

WhatsApp Coaching voor persoonlijke vragen!

Heb je na het lezen van de informatie op de website nog een persoonlijke vraag? Ik (Jonneke Koekhoven) maak graag tijd om samen dieper in te gaan op een situatie. Kijk voor meer informatie op de pagina over WhatsApp Coaching!

KOEKIE Autisme BegeleidingLieve Livs Leven – Michiel Peereboom

Join the conversation

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord met het privacybeleid van KOEKIE Autisme Begeleiding