WHATSAPP COACHING

Deskundige, praktische tips die precies aansluiten bij jouw persoonlijke situatie!

0628315545

Hoe werkt WhatsApp Coaching?

WAT? : WhatsApp Coaching
De afgelopen jaren heb ik via mijn blog veel vragen gekregen van ouders, begeleiders en leerkrachten van kinderen met (een vermoeden van) autisme. Ik vind het waardevol en interessant om mee te denken over situaties en daarbij praktische tips te geven waar opvoeders direct dezelfde dag nog mee aan de slag kunnen.

Of je nu een leerkracht bent met een kindje met autisme in de klas, een ouder van een jong kindje met een vermoeden van autisme of een begeleider van een uitdagende puber met autisme, ik help iedereen met veel liefde en betrokkenheid! Uit heel Nederland en België zijn er mensen die graag mijn mening, adviezen of uitleg willen horen en daar maak ik heel graag tijd voor! Vragen gaan over alles dat met de opvoeding of begeleiding van een kind met autisme te maken hebben.

 

WIE? : Jonneke Koekhoven
Mijn naam is Jonneke Koekhoven, ik woon en werk in Rotterdam maar probeer heel Nederland te bereiken om kennis over autisme te verspreiden en begrip te creëren. Ik ben pedagoog, gespecialiseerd in autisme. Ik werk sinds 12 jaar fulltime met kinderen met autisme, in gezinnen, op scholen en in instellingen.

 

WAAR? : Lekker thuis!
De WhatsApp Coaching is via internet en kan dus lekker vanaf de bank. Je hoeft er de deur niet voor uit!

 

WANNEER? : Wanneer jij wilt!
De WhatsApp Coaching zal plaatsvinden op een dag en tijdstip die jou goed uitkomt! Liever ’s avonds of in het weekend een afspraak maken? Dat is geen probleem!

 

HOE? : Zo geregeld!
Het werkt heel simpel: via de link kun je de coaching boeken. Na betaling krijg je een email ter bevestiging. Daarna zal ik via WhatsApp contact opnemen voor het maken van een afspraak op een dag en tijd die voor ons allebei handig uitkomt. Voor de afspraak mag je mij via WhatsApp een aantal concrete vragen stellen en achtergrondinformatie sturen. Ook foto’s en filmpjes kunnen worden meegestuurd ter verduidelijking. Deze worden na afloop weer verwijderd. Op de dag van de afspraak zal ik in een uur zoveel mogelijk praktische en persoonlijke tips geven waar je direct mee aan de slag kunt.

 

WAAROM? : 8 goede redenen!

 • De coaching vindt plaats op een tijdstip dat het jou uitkomt, dus ook ’s avonds of in het weekend!
 • Je kunt de tips die worden gegeven altijd nog eens nalezen.
 • Je raakt niet verdwaald op het internet maar krijgt tips die bij jouw situatie passen.
 • Je kunt rustig nadenken voordat je een antwoord geeft.
 • Er zijn geen wachttijden! Zo snel mogelijk antwoord en praktische tips.
 • Je kunt makkelijk een foto of filmpje sturen van een bepaalde situatie die een hulpverlener vaak niet ziet.
 • Het is redelijk anoniem; je hoeft jezelf niet te laten zien.
 • Het voelt veilig om te praten over moeilijke situaties vanuit huis en zonder direct oogcontact.

 

VOORBEELDEN

 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn kind niet wegloopt tijdens uitjes?
 • Mijn zoon gaat met tegenzin naar school en ik krijg hem niet gemotiveerd. Heb jij tips?
 • Als mijn dochter haar kamer moet opruimen komt er altijd ruzie, wat kan ik doen?
 • Ik heb het vermoeden dat mijn kind autisme heeft, maar ik kan het niet bespreken met mijn man. Zou je mij kunnen helpen?
 • Mijn kind stelt de hele dag door vragen en zelfs op een antwoord stelt hij weer een vraag. Hoe kan ik hiermee omgaan?
 • Mijn leerling komt in de klas niet tot leren, terwijl ik toch al veel voor hem heb aangepast. Mist er iets in mijn aanpak?
 • Mijn zoontje heeft constant nabijheid nodig, ik kan niet eens naar het toilet, dan raakt hij al in paniek. Wat kan ik doen om die paniek te verminderen?
 • Mijn zoon lijkt verslaafd aan gamen, ik zoek informatie hoe ik hem kan begeleiden.
 • Als mijn dochter ziek is, heeft ze heel erg veel last van prikkels. Weet jij hoe ik haar hierbij kan helpen?
“Als nieuwbakken auti- mama kan ik wel wat hulp gebruiken om zo mijn zoon zo goed mogelijk te helpen opgroeien. Al even volg ik op Facebook KOEKIE en sinds kort ook Autisme Materiaal. Zo kwam ik met Jonneke in contact en heb via WhatsApp Coaching een uur mijn vragen kunnen stellen aan haar. Ik had mijn gezinssituatie en vragen van te voren naar haar gestuurd om zo het uur volledig te kunnen gebruiken. Op deze manier mijn vragen stellen voelde goed, in mijn eigen huiskamer op de door mij gekozen tijd en ik kan alle tips nog eens nalezen. Jonneke stelde me erg op mijn gemak en is zeer kundig. Het idee dat ik als ik vragen heb of er even niet uitkom ik op deze manier professioneel geholpen kan worden met tips en adviezen geeft mij een sterk gevoel! Bedankt Jonneke!”

Binnen twee minuten is de afspraak al gemaakt!

Ja! Ik wil graag een afspraak maken!

Kosten: €50,00 per uur (incl. BTW)

“Mijn zoontje Liam heeft nog geen diagnose. Vanwege een personeelstekort, is er een erg lange wachtrij voor zijn onderzoek. Ik heb echter wel veel vragen. Het gehele internet staat vol met de symptomen over autisme, maar nergens staat hoe je er het best mee kan omgaan. Ineens kwam ik de website tegen van Jonneke Koekhoven. Zij biedt de optie WhatsApp consulting aan, zelfs in de avonden en weekenden. Nog nooit eerder van gehoord, maar voor mij super te combineren als alleenstaande werkende moeder. Vooraf aan het gesprek kon ik mijn vragen opsturen, zodat wij het gehele uur de tijd hadden voor mijn vragen. Ook is het mogelijk om foto’s of video’s te sturen om de vraag te verduidelijken. Het gesprek was erg duidelijk met een fijne stuctuur. Pas zodra het antwoord duidelijk was gingen wij verder naar de volgende vraag. Hierdoor verliep het gesprek soepel. De antwoorden waren duidelijk en helder. Ik ben super blij met de tips die ik heb meegekregen. En ik raad whatsapp coaching zeker aan.”

“Een tijdje terug kwam ik via Facebook in aanraking met de KOEKIE website. Er ging een wereld voor me open wat betreft het begrijpen van autisme. Ondertussen heb ik al veel gelezen over autisme nadat mijn zoontje van 5 de diagnose autisme kreeg. Toen viel al veel op zijn plek. Maar door de KOEKIE site werd er nog veel meer duidelijk over ASS. Ik heb met Jonneke ook een WhatsApp Coaching gedaan. In deze sessie kon ik mijn vragen stellen over ASS en hoe ermee om te gaan in de dagelijkse situatie. De sessie duurde een uur en in dat uur heb ik heel veel tips gekregen die ik nu nog steeds gebruik. Mijn gezin krijgt langzaam maar zeker weer de rust terug. Het gaat immers stapje voor stapje omdat je niet alles ineens drastisch kunt veranderen.  Wat ook fijn is is dat je via de WhatsApp Coaching je vragen vooraf al kunt stellen zodat er meer tijd is om het te bespreken en door te vragen op antwoorden. Zo wordt de tijd optimaal benut. En Jonneke reageert altijd heel snel op je vragen. Verder heb ik een heel fijn gesprek gehad met duidelijke uitleg en tips.”

KOEKIE Autisme BegeleidingKOEKIE WHATSAPP COACHING