GVB, Dansdocente

“Tessa is zeer vaardig in de omgang met kinderen. In haar danslessen weet ze de kinderen op juiste wijze te stimuleren en uit te dagen op een niveau dat past bij het kind. Kinderen voelen zich vertrouwd bij Tessa doordat zij zich openstelt naar de kinderen en de kinderen goed kan doorgronden. Hierdoor is zij tevens in staat om de kinderen op de goede manier aan te spreken. De samenwerking met Tessa heb ik altijd als enorm prettig ervaren. Tessa is een aanpakker, met haar enthousiasme en mooie plannen met visie is zij onmisbaar in het team. Haar expertise weet ze goed over te brengen op anderen uit het team! Tessa is een enthousiaste aanpakker met visie en een natuurlijk talent in de omgang met kinderen!”

Voorzitter Gymnastiek Vereniging Barendrecht, 2015

ASVZ

“Tessa is een ontzettend fijne collega om mee samen te werken. Ze zet zich in alles wat ze doet, voor de volle 100% in en is erg pro actief. Daarnaast heeft ze bewezen samen te kunnen werken met een pittige doelgroep, namelijk moeders met een verstandelijke beperking. Tessa heeft door haar open houding en onvoorwaardelijke acceptatie  een vertrouwens band kunnen opbouwen met de moeders, waardoor ze in staat gesteld werd om deze moeders te ondersteunen in de opvoeding van hun kinderen en ook zo de ontwikkeling van deze kinderen te stimuleren. Het is ontzettend leuk om Tessa aan het werk te zien, want je ziet dat ze dit doet met hart en ziel.”

 Stagebegeleidster ASVZ, 2015

BSO, Mundo

“Door de rustige en betrokken houding van Tessa voelen kinderen zich bij Tessa op hun gemak. De kinderen voelen zich veilig en kunnen zich zo optimaal ontwikkelen. Tessa luistert naar de kinderen en voelt aan waar zij behoefte aan hebben. Een andere kracht van Tessa is haar creativiteit, waarmee zij leuke activiteiten bedenkt en uitvoert.”

Collega buitenschoolse opvang, 2015

KOEKIE Autisme BegeleidingReferenties Tessa