Schrijf je in voor het ontvangen van KOEKIE updates!

je ontvangt als welkomstcadeau direct gratis alle blogs gebundeld!

LET OP! Na jouw aanmelding krijg je een bevestigingsmail met link!

Klik op deze link om de aanmelding te bevestigen! Zonder die bevestiging mag ik jou geen mail versturen.

Ja, ik wil graag de KOEKIE blogs over autisme en de nieuwsbrief ontvangen!

dit veld niet invullen s.v.p.


Lieve KOEKIE volgers! 3,5 jaar geleden begon ik met het schrijven van blogs over autisme. Al snel kreeg ik veel leuke en interessante reacties. Ook kreeg ik veel vragen waar ik met veel plezier antwoord op geef. KOEKIE begon met groeien, er werd een Autisme Poster ontworpen, mensen mochten gastblogs schrijven, er kwam een samenwerking met de de Autishop, WhatsApp coaching kreeg een steeds professionelere vorm en via Autisme Nederland kregen we er indirect 40.000 volgers bij. Ik schrijf nog steeds met veel plezier blogs, ik deel graag handige materialen en mooie boeken. Bedankt voor je interesse in KOEKIE!

KOEKIE Autisme BegeleidingAanmelden voor leuke KOEKIE Updates