Heeft jouw zoon of dochter het afgelopen jaar de diagnose autisme gekregen

of zitten jullie momenteel in het diagnosetraject?

Wij hebben een online cursus ontwikkeld waarin alle informatie en inspiratie die je als ouder zo hard nodig hebt tijdens het diagnosetraject en de periode daarna, gebundeld is. Je kunt je op elk gewenst moment van het jaar aanmelden voor deze online cursus.

Wil je je nog niet aanmelden maar wel op de hoogte blijven? Dan kun je je via onderstaand formulier inschrijven voor de informatie over de online cursus. Je ontvangt dan elke week gratis een bruikbare en inspirerende tip over autisme, zelfzorg, begeleiding, lotgenotencontact en veel meer. Je kunt je op ieder gewenst moment afmelden voor deze emails met tips en informatie.

“Jullie vroegen welke tip het meeste indruk maakte. Er springt er niet 1 helemaal bovenuit voor mij, maar ik kijk wel uit naar jullie tips. Door jullie tips weet ik dat ik niet de enige ben die worstelt. Ik weet weer dat ik lief mag zijn voor mijzelf en dat het goed is om te praten. Dank voor jullie steuntje in de rug.” Marina

 

Ja! Stuur mij een jaar lang elke week een bruikbare tip en houd me vrijblijvend op de hoogte over de cursus Autisme en Diagnose!

dit veld niet invullen s.v.p.

KOEKIE Autisme BegeleidingAanmelden voor het ontvangen van 52 inspirerende en bruikbare gratis tips over autisme!